Booze&Beans

Dagelijks trekt al vroeg in de ochtend de geur van vers gebrande koffie over het Broerplein. Booze&Beans is de plek waar onze barista Roel dagelijks zijn vakmanschap toont en de meest uiteenlopende koffies voor je maakt. Voor studenten en werkenden dé plek voor een snelle coffee-to-go. Voor degene die wat meer tijd heeft een heerlijke plek om de dag te starten, met een uitstekende kop koffie en naar wens een lekker ontbijt plus de krant ernaast.

Booze&Beans beschikt over een eigen Joper brander. Daarmee worden de beste ‘single origin’ bonen gebrand, van Afrika tot Zuid-Amerika. Single origin betekent dat alle bonen afkomstig zijn uit één enkele regio of plantage, wat resulteert in een unieke smaak en pure kwaliteit. Regio’s die allemaal zijn afgestreept op de bucketlist van Mr. Mofongo himself.  Dagelijks is de koffiebar vanaf 8.00 uur geopend.

Naast koffiebar is de ruimte tevens af te huren voor een teamuitje/bedrijvenborrel. De ruimte biedt plek aan groepen tot 45 personen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact op. 

Openingstijden

Maandag 08:00
Dinsdag 08:00
Woensdag 08:00
Donderdag 08:00
Vrijdag 08:00
Mr. Mofongo