Chef's Table

Een avond Chef’s table bij Mr. Mofongo staat gelijk aan een overvloed van culinaire hoogtepunten. Werp een blik in de open keuken en kijk mee over de schouder van een Chef hoe hij speciaal voor jouw gezelschap de meest uiteenlopende gerechten bereidt. Tijdens een bezoek aan de Chef’s table kun je genieten van exclusief menu specifiek samengesteld door de chef. Met behulp van verschillende innovaties en technieken wordt een onverwachte fine dining gecreëerd. 

Met een select tafelgezelschap van maximaal acht gasten geniet je vervolgens van een gastronomisch diner. Hierbij heb je keuze uit één van de verschillende arrangementen die de Chef’s table te bieden heeft. Bijzondere ingrediënten, een unieke locatie en volop beleving! Een exclusieve culinaire ontdekkingsreis rond de wereld, waarbij iedere gang door de Chef nauwkeurig wordt bereid en uitgeserveerd. Onze sommeliers werken samen met de Chef om de perfecte wijn bij het unieke gerecht te serveren.

Reserveren

De Chef's Table is enkel te reserveren op aanvraag. Interesse? Neem dan contact op via info@mofongo.nl en geef je wensen door, dan kunnen wij een gastronomische wereldreis op maat samenstellen.

Mr. Mofongo