Chef's Table

Vanaf splitlevel zit je midden in de keuken van onze Greenhouse. Kijkend in de potten en pannen van de chef, komen de meest spannende geuren je tegemoet. Onverwachts komt een mini-distillery volautomatisch boven de tafel te hangen. Aan jullie om te bepalen of je nu een triple sec of exotische gin wilt maken. Voor de liefhebber kan onze master distiller je zelfs meenemen in de achtergronden van het ambachtelijk stoken.

Met een select tafelgezelschap van maximaal acht gasten geniet je vervolgens van een gastronomisch diner van minimaal zeven gangen. Bijzondere ingrediënten, fijne technieken en heel veel beleving! Een exclusieve culinaire ontdekkingsreis rond de wereld, waarbij iedere gang door de Chef wordt bereid en uitgeserveerd. Al je zintuigen worden geprikkeld tijdens dit avontuur.

Mr. MofongoIedere gang wordt voorzien van een unieke cocktail of mooi glas wijn, die de smaak van het gerecht nog beter tot zijn recht laat komen. Met je zelfgestookte drankje en verse huisgebrande koffie als spannende afsluiter. Houd jij wel van een spannend avontuur? Trommel dan je reisgezelschap bij elkaar, stap aan boord en laat je verrassen. O ja, vergeet je boardingpass niet mee te nemen!   

Reserveren

De Chef's Table is enkel te reserveren op aanvraag. Interesse? Neem dan contact op via info@mofongo.nl en geef je wensen door, dan kunnen wij een gastronomische wereldreis op maat samenstellen.

Mr. Mofongo