Cocktailbar

In 2017 werd Mr. Mofongo verkozen tot ‘Beste Cocktailbar van Nederland’. Het geheim? Als vertrekpunt een team van enthousiaste bartenders dat geweldig op elkaar is ingespeeld. Daarbij wordt het merendeel van de dranken gestookt onder eigen dak, in Mofongo’s Distillery één etage hoger. En hadden we al genoemd dat er een innovatieve robotarm te vinden is? Zonder moeite tapt deze robot de juiste drank voor je, uit de acht meter hoge likeurenkast achter de bar. Een echte eyecatcher, die is gevuld met ruim 50 verschillende huisgemaakte likeuren, unieke rumsoorten en geïnfuseerde dranken.

Mr. Mofongo

Natuurlijk kan er ook gegeten worden in de Cocktailbar. Hier serveren wij gastrobar-gerechten vanuit alle windstreken. Verfijnde gerechtjes van bescheiden omvang, die uitermate geschikt zijn voor foodsharing en naadloos aansluiten bij een gezellige avond borrelen. Veel van de gebruikte ingrediënten zijn door inspiratiebron Máximo aangedragen.    

Mr. Mofongo

Mofongo’s Cocktailbar bestaat uit twee etages. Vanaf beide etages heb je zicht op de ketels van de Distillery, waardoor je de eeuwenoude ambacht praktisch kunt proeven. Lijkt het je leuk om eens een cocktail-workshop of proeverij bij te wonen? Dat kan! Afhankelijk van jullie wensen en de grootte van de groep (8-20 personen) kan daar zelfs een rondleiding in de Distillery aan worden toegevoegd.  

Cocktailkaart StreetfoodCocktailworkshopGinkaart

Mr. Mofongo