Floormanager

Mr. Mofongo heeft de afgelopen periode plannen gesmeed voor een nieuwe spannende wereldreis en zoekt een enthousiaste reisgenoot!

Deze wereldreis zal binnen een maand van start gaan, dus als jij de koffers al klaar hebt staan of een snelle inpakker en aanpakker bent dan zien wij jouw boeking graag tegemoet. De duur van deze worldtrip staat niet vast, maar houd er rekening mee dat jij zo maar eens jarenlang mooie ervaringen op gaat doen. Het is natuurlijk van belang dat we goed met elkaar op kunnen trekken, daarentegen zullen we zo af en toe onze eigen avonturen gaan beleven. Ben jij iemand die ons gaat verrassen met nieuwe inzichten en initiatieven, makkelijk kan aanpassen en sturing kan geven aan een werelds team? Je mag verkennen en proeven in een spannende belevingswereld met ook nog een gave cocktailbar, een wijnbar en zelfs een distillery. Mr. Mofongo’s keuken staat bekend om zijn diversiteit uit verschillende werelden, soms streetfood style, soms chique maar vooral vers en creatief. Je deelt daarbij ook jouw eigen ervaringen uit eerdere reizen en bent verantwoordelijk voor een strak reisschema, waarbij je gewend bent in diverse talen goed te communiceren. Durf jij in het diepe te springen naar een spannende bestemming en ben je niet bang om kopje onder te gaan?

Laat het ons weten als jij nieuwe stempels in jouw paspoort wil zetten en ben jij straks onze gids die de volgende reis gaat organiseren!

Wij verwachten van jou dat je sterk gemotiveerd bent en staat te trappelen om je veilige thuishaven te verlaten. In ruil daarvoor reiken wij jou alle handvatten en vertrekpunten aan die jij nodig hebt om deze reis tot een succesverhaal te maken. Wij zullen jou vergoeden voor jouw inbreng en bieden wij goede secundaire reisvoorwaarden.

Don’t be a tourist, be a traveller!

Stuur jouw motivatie plus reisbescheiden naar vacature@mofongo.nl en wij hopen dat we elkaar dan snel zullen treffen voor een kennismaking!

Mr. Mofongo