Groepen

Mr. Mofongo - Eten voor groepen

Wanneer je dineert met een groep, wil je natuurlijk zeker zijn van een avond vol culinaire hoogtepunten die iedere gast doet watertanden. Hier vind je zorgvuldig samengestelde menu's, perfect voor elk gezelschap. Of je nu met vrienden, familie of collega's aan tafel schuift, wij zorgen ervoor dat jij en je gasten een onvergetelijke culinaire ervaring beleven. Duik erin en ontdek de rijke smaken die wij te bieden heeft voor groepen. Smakelijk eten!

Mr. Mofongo - Drinken voor groepen

Of je nu met vrienden, familie of collega's bent, ons uitgebreide drankassortiment is perfect om te delen en te genieten in goed gezelschap. Van ambachtelijke cocktails tot onze selectie wereldwijnen, er is voor jou wat wils. Laat ons team jou begeleiden door een onvergetelijke drinkervaring. Proost op mooie momenten bij Mr. Mofongo!

Mr. Mofongo - Cocktailworkshop

Mr. Mofongo’s cocktailbar heeft een unieke twist gegeven cocktailworkshops. Strijd met een gezelschap van 6-20 personen tegen elkaar in onze Mysterybox challenge! Leerzaam, grappig, uitdagend en dus ideaal als vrijgezellenactiviteit of bedrijfsuitje. Er zijn uiteraard ter plekke ook lekkere borrelhappen te bestellen en blijf na de workshop gerust zitten voor een gezellige borrel of diner.

Mr. Mofongo - Lunch voor groepen

Bij Mr. Mofongo is elke groepslunch een feest. Onze diverse lunchmenu's bieden voor ieder wat wils, van lichte salades tot stevige sandwiches. Ideaal voor zowel zakelijke bijeenkomsten als familie-uitjes. Geniet van een heerlijke lunch in een gastvrije sfeer.

Mr. Mofongo