Drinken voor Groepen

Of je nu met vrienden, familie of collega’s bent, ons uitgebreide drankassortiment is perfect om te delen en te genieten in goed gezelschap. Van ambachtelijke cocktails tot onze selectie wereldwijnen, er is voor jou wat wils. Laat ons team jou begeleiden door een onvergetelijke drinkervaring. Proost op mooie momenten bij Mr. Mofongo!

Mr. Mofongo -

Wineflights

6 tot 20 personen
Vanaf €18,50 p.p.

Mocht je niet kunnen kiezen uit het assortiment van onze Rooftop Winebar dan verrassen wij jou graag met een proeverij. Beschikbaar voor gezelschappen van 6 tot en met 20 personen. Wij maken een selectie van 4 of 6 halve glazen en uiteraard kun jij jouw voorkeuren aan ons doorgeven en zullen wij hier zo veel mogelijk rekening mee houden. Wij adviseren daarnaast graag welke gerechten goed aansluiten bij de wijnen.

Mr. Mofongo -

Borrelarrangementen

10 tot 100 personen
Prijzen in menukaart

De Rooftop Winebar van Mr. Mofongo leent zich uitstekend voor een gezellige promotieborrel of een spetterend bedrijfs-, verjaardags- of bruiloftsfeest. De sfeervolle en bijzondere inrichting, een unieke en centraal gelegen locatie met daarnaast uiteenlopende mogelijkheden qua catering zorgen voor een exclusieve beleving. Bij interesse kun je contact opnemen via info@mofongo.nl

Mr. Mofongo