Eten voor Groepen

Wanneer je dineert met een groep, wil je natuurlijk zeker zijn van een avond vol culinaire hoogtepunten die iedere gast doet watertanden. Hier vind je zorgvuldig samengestelde menu’s, perfect voor elk gezelschap. Of je nu met vrienden, familie of collega’s aan tafel schuift, wij zorgen ervoor dat jij en je gasten een onvergetelijke culinaire ervaring beleven. Duik erin en ontdek de rijke smaken die wij te bieden heeft voor groepen. Smakelijk eten!

Mr. Mofongo -

Maximo’s menu

8 tot 15 personen

Dit is een licht verkleinde versie van onze á la carte kaart en is van toepassing bij gezelschappen van 8 tot en met 15 personen.

Mr. Mofongo -

Mofongo’s menu

8 tot 30 personen
€39,50 p.p.

Voor alle gezelschappen van 8 tot 30 personen is dit ons 3-gangen keuzemenu met een vaste prijs. Met name een keuze voor bedrijven of groepen wanneer men graag vooraf willen weten met welke kosten ze rekening kunnen houden.

Mr. Mofongo -

Shared dining menu

8 tot 100 personen
€34,50 p.p.

Ideaal om te delen; Wij hebben een selectie gemaakt van onze global food gerechten voor gezelschappen van 8 tot en met 100 personen. De gerechten worden in 2 rondes van 3 gerechten op grote planken uitgeserveerd op tafel. Indien er sprake is van allergieën of intoleranties dan horen wij dat graag voorafgaand aan jouw bezoek zodat onze keuken daar rekening mee kan houden in de bereidingen. Aangezien wij graag variëren met de invulling van dit menu kan het zijn dat er kleine aanpassingen gedaan worden.

Mr. Mofongo -

Culinaire wereldreis

6 tot 100 personen
€39,50 p.p.

Wereldreiziger Máximo Mofongo verzamelde voor ons de lekkerste ingrediënten, specerijen en recepten van over de hele wereld. Vervolgens zijn wij de keuken ingedoken om onze eigen culinaire wereldreis te creëren. Wij nemen jullie graag mee op deze reis en middels 7 gerechtjes doen wij samen allerlei bijzondere continenten aan. Proef en ervaar deze bijzondere recepten met een Mofongo-twist!

Dit menu bevat zowel vlees, vis als vegetarische items en kent geen vaste invulling. Bij het bereiden van de gerechtjes houden wij uiteraard rekening met jouw dieetwensen, deze ontvangen wij graag een aantal dagen in het vooruit zodat wij de juiste maatregelen kunnen treffen en jullie onbezorgd kunnen genieten tijdens jullie bezoek.

Deze reis is te boeken van 6 tot en met 100 personen en ideaal te combineren met een 2- of 3-uur onbeperkt drankarrangement, hieronder valt Hertog Jan25cl, frisdranken en onze kwalitatief uitstekende huiswijnen.

Mr. Mofongo