Vacature: HR Stagiair

HR Stagiair

Crazy Holding (de Horeca Holding van: Mr. Mofongo, The Dog’s Bollocks en de Chaplins Pub) is opzoek naar een HR-stagiair! 

Crazy Holding? Yes, de ‘’achterkant’’ van 3 horecazaken gevestigd in hartje Groningen Centrum, waar wij in een kleinschalig team alles regelen zodat de zaken aan de ‘’voorkant’’ op rolletjes lopen. Op ons kantoor is gevestigd: de administratie, afdeling banqueting & sales, marketing, flex werkplekken voor de managers en natuurlijk de afdeling HR. De afdeling HR is verantwoordelijk voor 100 medewerkers waar wij in samenwerking met ons payroll bedrijf alles zelf voor regelen. Het is een ‘hands-on’ stageplek, waar jij 1 op 1 samenwerkt met de HR-manager. De werkzaamheden zijn daardoor ook zeer divers en een dag is nooit hetzelfde. 

Ben jij iemand die:

  • Het leuk vindt om iedere keer voor een nieuwe uitdaging te staan;
  • Kan meebewegen en flexibel is;
  • Zelfstandig kan werken maar ook goed in teamverband; 
  • Sociaal, empathisch en enthousiast is; 
  • Iets van horeca weet; (je mag er ook graag zelf komen 😉). 

Dan zijn wij opzoek naar jou!

Wij bieden je een leerzame stageplek met een passende stagevergoeding. Doordat je in een klein team terechtkomt zal je veel gaan zien en veel gaan doen. Er is bij ons veel ruimte voor eigen inbreng, je kunt bij ons zeker je ideeën kwijt op het gebied van: werving en selectie, onboarding, gespreksvoering en het zorgen voor een optimaal werkklimaat van onze medewerkers en de daarbij behorende (secundaire) arbeidsvoorwaarden. Wij zijn een plek waarbij je niet de hele dag achter je bureau zit, maar waar je juist veel in contact komt en staat met de medewerkers. De werkzaamheden zijn divers en je maakt alle processen van het begin tot einde mee. Jij kunt je bij ons zeker ontwikkelen, wij bieden je veel begeleiding en een goede werksfeer. 

Lijkt jou het wat om onderdeel te worden van ons team, stuur dan je cv + motivatie naar: info@crazyholding.nl. 

Mr. Mofongo