Medewerker bediening

Vacature medewerker bediening

Ben je een echte doorpakker, heb je affiniteit met horeca en vind het leuk om in en met een enthousiast team te werken? Dan zoeken we jou!

Bij Mr. Mofongo willen wij onze gasten het gevoel geven dat zij niet ver hoeven te reizen om een wereldse beleving te ervaren. Naast de gerechten zie je dit terug in onze dranken en interieur. Wij zijn innovatief en maken graag gebruik van nieuwe producten, technieken en apparatuur. De open keukens van Mr. Mofongo geeft de gasten een kleine inkijk in een dynamische werkplek waar soms streetfood style, soms chique maar vooral vers en creatief gewerkt wordt.

Als nieuwe collega kom je te werken in het restaurant waar je verantwoordelijk wordt voor bedienen van de gasten. Door jouw werk beleefd de gast een wereldse middag of avond, vertrekt de gast met een goed gevoel en komt de gast hopelijk nog een keer terug. Om een aangename ervaring te kunnen blijven geven, vinden wij input en creativiteit vanuit de werknemers een must.

Laat het ons weten als jij nieuwe stempels in jouw paspoort wil zetten en ben jij straks onze gids die de volgende reis gaat organiseren!

Wij verwachten van jou dat je sterk gemotiveerd bent, minimaal een jaar ervaring op zak hebt en staat te trappelen om deel te nemen aan onze wereldreis. In ruil daarvoor reiken wij jou alle handvatten en vertrekpunten aan die jij nodig hebt om deze reis tot een succesverhaal te maken. Naast veel nieuwe kennis en een gezellig en enthousiast team, bieden we je prettige secundaire arbeidsvoorwaarden, doorgroeimogelijkheden en een vast contract.

Don’t be a tourist, be a traveller!

Stuur jouw motivatie plus CV naar vacature@mofongo.nl en wij hopen dat we elkaar dan snel zullen treffen voor een kennismaking!

******

 

Mr. Mofongo