Restaurant

Wereldse à la carte gerechten staan centraal in ons restaurant voor zowel de lunch als diner. Een intieme Zuid-Amerikaanse sfeer samen met een industrieel design vormen het karakter van het restaurant dat gevestigd is op de begane grond. Overal in het in het restaurant kom je attributen en verhalen tegen die zijn verzameld tijdens de wereldreizen van Máximo Mofongo.  

Bij Mr. Mofongo kun je tijdens lunch en diner de geuren en smaken uit verschillende culturen zelf ontdekken. Op de menukaart vindt je gerechten die hun oorsprong vinden van Azië tot Latijns-Amerika en van Afrika tot Europa. Wij experimenteren net zo lang met recepturen van Máximo Mofongo totdat wij ons eigen perfecte gerecht hebben gevonden

Van ambachtelijk ijs tot zelf gedraaide pasta, alles wordt in eigen keuken gemaakt. Onze specialiteit? Internationaal geïnspireerde technieken combineren met lokale en exotische producten die via de beste leveranciers worden aangeleverd. 

Wanneer je een bezoek brengt aan ons restaurant waan jij je in een internationale omgeving waar het creëren van een beleving ons doel is. Beleef zelf de avonturen van Mr. Mofongo en kom langs aan de Oude Boteringestraat 26.  

 

LunchkaartDinerkaart

Reserveren

Direct online reserveren voor een lunch of diner in het restaurant van Mr. Mofongo op de begane grond? Ofcourse!
 Het is niet mogelijk om online te reserveren voor dezelfde dag. Hiervoor kun je telefonisch contact met ons opnemen via 050 - 3144266.

Openingstijden

Dagelijks:
Restaurant geopend om 11:00
Keuken sluit om 22:00
Mr. Mofongo