Restaurant

Het restaurant bevindt zich op de begane grond en heeft een warme sfeer met pure materialen. De verschillende intieme werelden hebben Zuid-Amerikaanse, mediterraanse en koloniale invloeden. Overal om je heen zie je attributen en materialen die je een beetje mee zullen nemen op de verre reizen die onze inspiratiebron Máximo heeft gemaakt. Een groot deel van deze attributen is daadwerkelijk door hemzelf verzameld. Kijk, lees en laat je verwonderen! 

Ook in het menu zijn de invloeden van onze inspiratiebron te vinden. Wereldse en betaalbare gerechten, waarin je de geuren en smaken uit verschillende culturen zelf kunt ontdekken in Groningen. Je kunt hier terecht voor zowel lunch als diner. Of het nu gaat om spannende vlees-, vis- of vegetarische gerechten, alles wordt bereid met verse en meestal lokale producten. En als Global Food Specialist ontkomen we er natuurlijk niet aan om ook een aantal exotische producten via ‘s lands beste leveranciers te importeren. Veel van de gebruikte recepturen zijn aangeleverd door Máximo. Een leuke bijkomstigheid: van ambachtelijk ijs tot zelfgedraaide pasta, alles wordt in eigen keuken gemaakt. Naar welk continent maak jij het liefst een culinair uitstapje?  

LunchkaartDinerkaart

Reserveren

Direct online reserveren voor een lunch of diner in het restaurant van Mr. Mofongo op de begane grond? Ofcourse!
 Het is niet mogelijk om online te reserveren voor dezelfde dag. Hiervoor kun je telefonisch contact met ons opnemen via 050 - 3144266.

Openingstijden

Dagelijks:
Restaurant geopend om 11:00
Keuken sluit om 22:00
Mr. Mofongo