Vacature Floormanager Rooftop Winebar

Wij zijn op zoek naar een floormanager, voor in de Rooftop Winebar van Mr. Mofongo. Onze wijnbar bevindt zich bovenin Mr. Mofongo waar het cabrio-dak open staat bij mooi weer. Samen met een andere collega pakken jullie het reilen en zijlen op, zowel op de vloer als achter de schermen. Naast deze collega en andere collega’s zal jij ook kennismaken met de meest technische collega van ons team, namelijk onze robotarmen die fantastische wijnen zowel per glas als per fles ophaalt. 

Jij gaat werken in een horecazaak met verschillende disciplines (koffie, cocktails, gedistilleerd, wijn en food). Ondanks dat jouw affiniteit natuurlijk bij wijn (in combinatie met eten) ligt, zal je ook veelvuldig te maken krijgen met deze andere afdelingen. In onze wijnbar liggen nog genoeg uitdagingen te wachten om opgepakt te worden. Samen met jouw andere fulltime collega krijgen jullie alle mogelijkheden om van deze afdeling jullie eigen wijnbar te maken. 

Klinkt dit als muziek in jouw oren maar heb jij nog weinig kennis van wijn? Dat is geen enkel probleem. Wij bieden jou alle mogelijkheden om jouw wijnkennis te vergroten, zowel door scholing, wijndiners als natuurlijk door veel te proeven. 

Kortgezegd: wij zijn opzoek naar iemand met ambitie, ervaring en een gevoel voor gastheer/vrouwschap. Iemand die zin heeft in een uitdaging en veel wil leren maar ook ervaring heeft in de horeca. Daarnaast zijn wij vooral opzoek naar iemand die deze uitdaging met veel (doorgroei) mogelijkheden aan wil pakken! 

Wij bieden jou:

  • Salaris conform horeca CAO (afgestemd op functie en werkervaring);
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Scholing & begeleiding, in zowel wijnkennis en management; 
  • Fulltime dienstverband; 
  • Een werkplek om jezelf te ontwikkelen. 

Hebben wij jouw interesse gewekt? Stuur dan je cv & motivatie naar: info@mofongo.nl 

Mr. Mofongo