Vacature Barista Mr. Mofongo

Waar Mr. Mofongo’s wijnbar en cocktailbar soms tot in de late uurtjes doorgaan, zetten wij ’s ochtends de lichten aan in onze koffiebar en walmt de geur van vers gebrande koffie over het universiteitsplein. Booze & Beans is de plek die centraal staat voor espresso’s, cappuccino’s, koffie to-go en alles daaromheen

Van maandag tot vrijdag vanaf 08:00uur tot 12:00uur serveren wij onze gasten vers gebrande koffie. De koffiebar beschikt over een Joper brander waardoor het zelf branden van Single Origins een groot onderdeel is van je werkzaamheden bij Booze & Beans. 

Buiten dat de koffie zowel geschonken als gebrand wordt, verkopen wij ook onze eigen koffie. Recent zijn wij gestart met het verzorgen van koffie abonnementen voor bedrijven en particulieren. Dit staat nog in de ‘’kinderschoenen’’ en zouden wij graag verder uit willen bouwen. Binnen dit proces is er veel ruimte voor eigen inbreng, te denken aan sales, marketing en acquisitie. Hiervoor ben jij verantwoordelijk en vrij om dit zelf in te vullen.

Als barista bij Booze & Beans creëer jij je ‘eigen’ koffiebar waarin iedereen zich thuis voelt. Ben jij creatief, ondernemend en bereid jij de ene naar de andere cappuccino met het perfecte melkschuim? Vind jij dat koffie meer kan zijn dan alleen koffie en kijk je er naar uit om dit te delen met anderen? 

Ervaring als barista is een must, het branden van koffie niet, dit kunnen wij je leren.

Lijkt je het iets om de wereld van Mr. Mofongo te betreden,

Dan bieden wij jou:

  • Een salaris conform Horeca CAO afgestemd op functie en werkervaring;
  • De volledige vrijheid op het gebied van koffie branden;
  • Mogelijkheden om je eigen gebrande koffie op de markt te zetten en dit te promoten;
  • De nodige cursussen om je expertise over koffie nog verdere uit te bereiden;

En uiteraard een dynamisch enthousiast team waar jij onderdeel van uit maakt. 

Mr. Mofongo