Vacature: distillateur/voedingstechnoloog

Gelegen in hartje Groningen bevindt zich een uniek horecaconcept gevormd en geïnspireerd door de ontdekkingen van de wereldreiziger Maximo Mofongo. Je vindt hier onze werelden onder één dak met helemaal boven in het pand de distilleerderij waar wij onze eigen dranken stoken van korrel tot borrel. De dranken worden gebruikt in al onze horecazaken, maar ook buiten de deur staan ze her en der op de plank. Als distillateur krijg jij de vrije hand om samen met Maximo de mooiste dranken te ontwikkelen.

Hier ga jij jouw eigen avonturen beleven in het ontwikkelen van dranken van graan tot het bottelen, ben je verantwoordelijk voor de in- en verkoop van grondstoffen en houd je dit zelf bij. Daarnaast werk je volgens het HACCP-systeem en vind je het leuk om jouw reis met onze gasten te delen.

Wij verwachten van jou dat je, naast een afgeronde opleiding in de richting van levensmiddelen/chemische technologie, gemotiveerd bent en staat te trappelen om je veilige thuishaven te verlaten. In ruil daarvoor reiken wij jou alle handvatten aan die jij nodig hebt om deze reis tot een succesverhaal te maken.

Wat hebben wij jou te bieden

 • –  Een goede werksfeer
 • –  Doorgroeimogelijkheden naar een nieuw en bijzonder project: ‘de Toekomst’
 • –  Opleidingsmogelijkheden die verder gaan dan het stoken.
 • –  Een hoop nieuwe kennis en ontwikkeling.
 • –  Fijne secundaire arbeidsvoorwaarden.

  De toekomst

  Voor in de Toekomst, een bijzonder monumentale fabriek te Scheemda, zijn wij een waanzinnig concept aan het ontwikkelen met een brouwerij en een flinke uitbreiding van de stokerij. Durf jij ook in het diepe te springen naar deze spannende bestemming?

  Wil jij samen met ons dit avontuur aangaan? Stuur dan jouw CV op naar vacature@mofongo.nl

page1image45468512

Mr. Mofongo