Vacature F&B Manager

Teamplayer, allesziener, vliegende keep, horecatijger, Foody, Drankie, hospitality dier, harde werker, service perfectionist, creatieveling, aanpakker, flexibelling maar bovenal motivator en binder van het team… 

Oftewel wij van Crazy Holding zijn op zoek naar een F&B manager! 

Crazy Holding…? Ja je leest het goed, Crazy Holding BV! De overkoepelende holding van 3 horecazaken gevestigd in de binnenstad van Groningen. En Crazy is het bij ons zeker.  

Naast Mr. Mofongo’s koffiebar, restaurant, wijnbar, cocktailbar en distilleerderij zal je vaak in The Dog’s Bollocks belanden, een internationale pub met veel bier, burgers en sport. Daarna loop jij zeker nog even door naar het Zuiderdiep om terecht te komen in The Chaplins Pub, een gezellig bruin café waar de voetjes geregeld van de vloer gaan! Even kijken, overleggen en gevoel bij de werkvloer houden.

Kom ik ook nog wel weer eens thuis…? Als het goed is wel! Jij hoeft deze job uiteraard niet alleen te doen. Als F&B kom je terecht in ons managementteam, bestaande uit: Patrick Beijk (eigenaar), Rene Bruins (Chef) en Kim van der Es (P&O). Jij bent motivator en de spil in het web van ons middenmanagement team, bestaande uit de leidinggevenden van alle afdelingen. Zij sturen weer de medewerkers op de werkvloer aan waar je ook zo nu en dan een piekmomentje meepakt. 

Lekker rustig! Een beetje vergaderen en aansturen dus…? Absoluut niet! Naast dat jij verantwoordelijk bent voor de banqueting, bepaal jij mede het nieuwe assortiment, zit jij om tafel met leveranciers en krijg je vrijheid maar ook verantwoordelijkheid om als ondernemer te denken en te handelen. Leuk al deze gesprekken, brainstormsessies, vergaderingen etc. maar jij maakt vooral het verschil op de werkvloer. Zinnen als: ‘’Even een tandje bij graag’’ en ‘’kom op jongens’’ zijn jou zeker niet onbekend. Je hebt een hands on’-mentaliteit. Zorgt dat gasten maar bijvoorbeeld ook collega’s de deur uitlopen met een glimlach, een belangrijke missie. 

Check! Klinkt uitdagend, maar wat krijg ik hiervoor terug? Buiten een bak aan nieuwe ervaring, verbreding van jouw bestaande netwerk en meedenken en ontwikkelen van nieuwe concepten, krijg jij een salaris conform horeca CAO en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Verwachten jullie ook nog iets van mij?! Zeker, jij hebt bij voorkeur een afgeronde hbo-horeca of facilitair managementopleiding gevolgd. Heb jij dat niet? Dan verwachten wij zeker dat jij ervaring hebt in een soortgelijke functie. Het beheersen van de Engelse taal is een must, Duits is een pre. 

Direct solliciteren?! 

Stuur jouw motivatie en CV naar info@crazyholding.nl en laat ons weten waarom wij jou zeker uit moeten nodigen voor een gesprek! 

Mr. Mofongo