Vacature: Personal Assistent

Voor een creatieve ondernemer met diverse horecabedrijven in Groningen (The Dog’s Bollocks, Chaplins Pub en Mr. Mofongo) en een nieuw project in Scheemda (De Toekomst) zijn wij op zoek naar iemand die ondersteuning kan bieden bij het reilen en zeilen rondom deze ondernemingen. Als rechterhand werk jij 1 op 1 samen met de ondernemer en zul je hem ondersteunen in zeer diverse werkzaamheden. Van secretariële werkzaamheden tot zakelijke dienstverlening, een dag is nooit hetzelfde. Daarnaast is Patrick (ondernemer) ook zeker opzoek naar een sparringpartner. Binnen ons bedrijf en jouw functie voeren zorgzaamheid, loyaliteit en servicegerichtheid de boventoon.
Als Persoonlijke Assistent wordt er van je verwacht dat je zelfstandig taken oppakt zoals het bijhouden van de agenda, het organiseren van afspraken, het voorbereiden van vergaderingen, het afhandelen van informele en zakelijke correspondentie en het onderhouden van contacten. Een proactieve houding en een oplossingsgericht denkvermogen is daarom belangrijk. Daar hoort bij dat je over het vermogen beschikt om organisatorisch te werken en kunt prioriteren. Omdat wij ook relaties hebben met buitenlandse ondernemingen is het belangrijk dat je sociaal en communicatief sterk bent zowel in woord als geschrift en zowel in het Nederlands als Engels. Door de diversiteit van dit werk dien je goed om te kunnen gaan met afwisseling en ben je stressbestendig. Het doel van jouw functie is dat je bij Patrick werk uit handen kan nemen zodat hij zich kan richten op de kerntaken van zijn werkzaamheden.
Voor het nieuwe project de Toekomst, een monumentale strokartonfabriek te Scheemda, zijn wij met een waanzinnig project bezig met onder andere horeca en diverse ambachtsconcepten. Dit project wordt naar verwachting een aantal jaren plan meerjarenplan en een groot deel van de tijd wordt besteed aan het begeleiden van de bouw. Het is daarom een pre als je kennis hebt, maar vooral enthousiast bent aangaande het bouwen en de processen die hierbij horen.
Naast veel nieuwe kennis en een uitzonderlijke ervaring, waaronder reizen naar het buitenland en veel nieuwe contacten, bieden wij prettige secundaire arbeidsvoorwaarden, salaris boven CAO-niveau en een optie tot vast contract. Hopelijk ben je enthousiast geworden en neem je binnenkort deel aan de creatieve reis van Patrick Beijk.

Functie-eisen

  • Minimaal een afgeronde HBO-studie
  • Betrouwbaar
  • 24 uur per week beschikbaar
  • Kennis in bouw/architectuur/duurzaamheid is een pre
  • Ervaring in soortgelijke functies

Pas jij binnen ons profiel? Dan kunnen wij niet wachten om met jou kennis te maken!
Solliciteren kan via vacature@mofongo.nl. En misschien tot snel!

Mr. Mofongo